Casa Antonia-Maria este locul ideal unde varstnicii dumneavoastră isi pot petrece anii de aur alături de un colectiv asemanător lor, fără grija munciilor cotidiene sau lipsurilor de zicu zi.

Oferim servicii de cazare, ingrijire si asistentă medicală, astfel incat dragii vostri dar si dumneavoastră sa va puteti bucura de viata făra grija.

Deoarece comfortul este cel mai important pentru noi, oferim camere de 2 persoane sau 3 persoane. Astfel, parintii sau bunicii dumneavoastra se pot bucura de liniste. Toate camerele sunt prevazute cu televizor  si baie proprie.

Localul nostru include o sala de mese/odihna, unde se poate petrece timpul in colectivitate. De altfel, mai avem un spatiu comun incapator care leaga camerele, unde varstnicii se pot bucura de citit in liniste sau socializare aproape de camerele lor. Localul mai cuprinde si o curte la intrarea cladirii cu bancute si mese, ideal pentru zilele calduroase, cat si o alta curte de 800mp cu zona de gratar, foisor, sera de legume si livada de struguri.

Sediul se afla in Timisoara, str. Anton Pavlovici Cehov nr. 39 (zona Calea Sagului).